KoBra repeteert gewoon door ondanks Corona!

Corona heeft zijn weerslag op veel verenigingen. Ook voor ons koor zijn er gevolgen: niet meer samen zingen, niet meer naar 't Brandpunt om samen te repeteren, geen derde helft meer. Maar we hebben daarvoor een prachtige oplossing gevonden: repeteren via Zoom! Elke donderdagavond van 20:00U tot ongeveer 21:15 schakelen we over naar Zoom om samen te repeteren. Vanuit je eigen thuisplek, achter je eigen scherm. Het is anders, maar het werkt wel! We zijn er trots op dat aan deze repetities door bijna alle leden wordt deelgenomen.

Nummers op band

Onze dirigente heeft van de nieuwe nummers alle stemmen ingespeeld en ingezongen zodat je deze thuis kunt oefenen. Tijdens de Zoom-meeting zingen we allemaal onze eigen partij vanachter het scherm mee. Je hoort elkaar niet, maar je hoort wel de ingezongen band zodat je niet alleen je eigen stem maar ook die van de andere partijen hoort. De dirigente zingt en speelt ook live mee om bepaalde stukken extra te kunnen oefenen.

Straks weer live - we kunnen niet wachten!

Omdat we gewoon door zijn gegaan met onze repetities kunnen we straks, als het weer mag, de draad gewoon weer oppakken. Natuurlijk zijn we heel benieuwd hoe de nieuwe nummers dan écht gaan klinken!

Copyright © 2017.