Optreden Boekel 23 juni 2022

 

Op 23 juni 2022 is het eindelijk weer zover, we treden weer op! We hebben hard gerepeteerd om een volledig optreden neer te kunnen zetten. Dat gaat gebeuren in wijkontmoetingscentrum Sint Petrus in Boekel. We hopen de bewoners van het verpleeghuis een leuke avond te bezorgen met vrolijke muziek. 

KoBra repeteert gewoon door ondanks Corona!

Corona heeft zijn weerslag op veel verenigingen. Ook voor ons koor zijn er gevolgen: niet meer samen zingen, niet meer naar 't Brandpunt om samen te repeteren, geen derde helft meer. Maar we hebben daarvoor een prachtige oplossing gevonden: repeteren via Zoom! Elke donderdagavond van 20:00U tot ongeveer 21:15 schakelen we over naar Zoom om samen te repeteren. Vanuit je eigen thuisplek, achter je eigen scherm. Het is anders, maar het werkt wel! We zijn er trots op dat aan deze repetities door bijna alle leden wordt deelgenomen.

Nummers op band

Onze dirigente heeft van de nieuwe nummers alle stemmen ingespeeld en ingezongen zodat je deze thuis kunt oefenen. Tijdens de Zoom-meeting zingen we allemaal onze eigen partij vanachter het scherm mee. Je hoort elkaar niet, maar je hoort wel de ingezongen band zodat je niet alleen je eigen stem maar ook die van de andere partijen hoort. De dirigente zingt en speelt ook live mee om bepaalde stukken extra te kunnen oefenen.

Straks weer live - we kunnen niet wachten!

Omdat we gewoon door zijn gegaan met onze repetities kunnen we straks, als het weer mag, de draad gewoon weer oppakken. Natuurlijk zijn we heel benieuwd hoe de nieuwe nummers dan écht gaan klinken!

Tijdens Dickensnight op 15 december 2019 zullen wij op diverse plekken gaan optreden.

Het evenement vindt plaats in het centrum van Brandevoort, Helmond. Kom kijken, kom luisteren!

Voor alle overige informatie: https://www.dickensnight.nl  of via Facebook: https://www.facebook.com/dickensnight.nl/

Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek (ZEV) organiseert ZEV-INTERACTIEF: de zevende uitvoering in de reeks jaarlijks terugkerende concerten in Vierlingsbeek.

Op zaterdag 25 november om 20.00 uur zal deze muzikale avond plaatsvinden in zaal Concordia aan het Vrijthof in Vierlingsbeek. Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek heeft voor deze editie opnieuw twee koren uitgenodigd, Ons popkoor KoBra en Theaterkoor STEM uit Schijndel, St. Oedenrode en Veghel.

Het thema is dit jaar: Let me entertain you en zoals altijd is het motto Samen zingen en swingen.

 

KoBra zoekt bassen en tenoren!

April 2017

Vind jij zingen leuk? Dan wil jij misschien wel de mannen van KoBra komen versterken! Drempelvrees is echt niet nodig; kom gewoon eens sfeer proeven en wie weet hoor jij er straks ook bij!

Terugblik op Accordeana - november 2016

Januari 2017

Afgelopen jaar maakten we deel uit van het 65-jarig jubileumfeest van Accordeana. Op 18 en 19 november verzorgden we samen twee wervelende jubileumvoorstellingen in Theater Speelhuis in Helmond, met de titel: "Umdè'k er zo van haaw".

Een ode aan de heerlijke stad Helmond samen met Klarinettesque, slagwerkers, dansers en acteurs, ondersteund door een fantastische licht- en beeldshow door Glow-artist Noralie. Met Ronald van Overbrugge als dirigent van Acccordeana, en onder de alles bezielende leiding van regisseuse Myrthe Boot, werd het een geweldige belevenis voor zowel ons als het publiek. Twee (bijna) uitverkochte avonden, die smaakten maar méér…

 

 Fotografie door Henk van Dijk

18/19 november 2016 Accordeana

oktober 2016

Accordeana bestaat 65 jaar!! Dus gaan ze flink uitpakken met twee wervelende jubileumvoorstellingen in Theater Speelhuis in Helmond: "Umdè'k er zo van haaw".
Een ode aan de heerlijke stad Helmond samen met zanggroep KoBra, Klarinettesque, slagwerkers en acteurs, ondersteund door een fantastische licht- en beeldshow door Glow-artist Noralie. 
Ga mee op reis door Helmond in deze show boordevol muziek, herinneringen en verrassingen.
De voorstellingen vinden plaats zaterdagavond 19 november en zondagmiddag 20 november in Theater Speelhuis te Helmond. 
Tickets zijn verkrijgbaar bij het theater aan de kassa, via www.theaterspeelhuis.nl en telefonisch via 0492-587000.

Copyright © 2017.